Elsõbálozók

A bál fénypontja az elsõbálozók bemutatása. deb4

Az elsõbálozót az édesapa vagy más kisérõ, ünnepélyesen bekiséri és bemutatja az erre a szerepre felkért díszvendégnek. Az elsõbálozók bemutatása után felhangzik a klasszikus keringõ, melynek dallamára az elsõbálozók édesapjukkal/kisérõjükkel megnyítják a táncot, majd a mũusorvezetõ felkérésére a bál vendégei is H07_debgrp1csatlakoznak hozzájuk.

 
A debutáns báloknak több évszázados múltja van, amikor az édesapák bemutatták leányaikat a társaságnak, a közösségnek, amelyben éltek. A Helikon Bál a család részvételét hangsúlyozza, és felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg a szülõket, nagyszülõket és a Helikon társasági életbe hivatalosan belépõ leányokat.
 

deb2A Bál estéje a sokheti elõkészületek tetõpontja. A próbákat úgy ütemezzük be, hogy a párok jól betanulják az ünnepélyes bevonulást és bemutatkozást, és kellõ idõt és lehetõséget adunk arra, hogy a leányok és az édesapák/kisérõk megtanuljanak keringõzni.

Ha érdekli, hogy első bálozó legyen, kérjük töltse ki a mellékelt első bálozó csomagot.

Ha kívánja, hogy a Debutáns Információt elküldjük Önnek, kérjük, szíveskedjék egy emailt küldeni feltüntetve a nevét és postai címét.

Bõvebb felvilágosításért kérjük, lépjenek kapcsolatba velünk:

Email: Debs@HeliconSociety.com

Vagy tekintsen a Facebook group lapunkra: 62nd Helicon Ball

deb3

[Rólunk] [Tagság] [Oktatás] [Események] [Helikon Bál] [Kapcsolat]